Ben jij geïnteresseerd in gedragskennis? Of wil je aan de slag met de toepassing van gedragsinzichten? Op donderdag 28 november vindt de Dag van het Gedrag plaats, in Fokker Terminal (Den Haag). Hoofdspreker is Susan Michie, hoogleraar gezondheidspsychologie en directeur van het Centre for Behavioural Change aan de Universiteit van Londen.

Voor wie?

Je bent nieuwsgierig naar relevante wetenschappelijke inzichten op gedragsgebied. En hoe je die wetenschappelijke inzichten structureel kunt toepassen in je dagelijkse praktijk. De derde editie van de Dag van het Gedrag, helpt je hierbij.

Tijdens de dag worden inspirerende workshops en lezingen, over de verdieping én de toepassing van gedragskennis, georganiseerd. Zo geven BIG’R & Healthy’R twee workshops met Rotterdamse voorbeelden en onderzoek dat is uitgevoerd. Daarnaast biedt de Dag een mooie kans om andere collega’s te ontmoeten die ook werken met de toepassing van gedragsinzichten.

Programma

De inloop is vanaf 8.30 uur, waarna de dag om 9.15 uur officieel wordt geopend. Daarna volgen drie sessierondes, met lunch en pauzes. De dag sluit af met cabaret en een borrel. Je kunt je inschrijven voor één deelsessie per ronde. Als het maximaal aantal plaatsen voor een deelsessie bereikt is, kan je die niet meer kiezen. Schrijf je dus snel in om zeker te zijn van je plek in je favoriete deelsessie.

Meer weten en/of aanmelden?

Deze dag wordt georganiseerd door het Behavioural Insights Netwerk Nederland (BIN NL). Een samenwerkingsverband van alle ministeries voor de toepassing van gedragskennis binnen de rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.