ICT&health_Openingsmanifestatie_2021_

Op donderdag 17 juni organiseert ICT&health de Openingsmanifestatie: het jaarlijks terugkerende grote congres van de zorg over de toekomst van de zorg, slimme innovaties, relevante technologieën, randvoorwaarden, ondersteuning en duurzame samenwerkingen.

De coronapandemie én de toenemende druk op de zorg hebben laten zien dat digitale zorg, innoveren en samenwerking tussen zorgorganisaties alsook met de private sector, enorm belangrijk voor de toekomst van de zorg en maatschappij zijn. Voor alle deelnemers is een programma samengesteld met een combinatie van sprekers, kennissessies en diverse workshops.

Programma

Op het moderne Innovatieplein kunt u van alles zien en beleven op het gebied van digitale zorginnovaties die ertoe doen. Met werkende voorbeelden en tips van relevante partijen. Ook kunt u in gesprek met deskundigen die u op weg helpen. Het congres biedt daarbij de mogelijkheid voor het delen van kennis, netwerken en om samenwerkingen met zorgorganisaties, overheid, zorgverzekeraars, gemeenten en leveranciers te onderzoeken en te verzilveren!
Hier leest u meer over het congres.

Praktisch

Datum: donderdag 17 juni
Starttijd: 8.30 uur
Locatie: fysiek bij het Circus Theater in Den Haag (volgens de dan geldende maatregelen). Of digitaal op het interactieve congresplatform via deze website.

Meld u nu aan via deze link  of de Reserveer-knop.

Let op: er is een no-show fee van 90 euro van toepassing.

Evenementen die interessant kunnen zijn voor de partners van Gezond010, delen wij regelmatig via onze eigen evenementenpagina.