Hoe bewijs je dat een innovatie ook werkelijk doelmatig is? Dat is een vraag die actueel is voor iedereen die bezig is met innoveren in de zorg. Maar hoe toon je nu aan dat een innovatie doelmatig is?

Wat gaan we doen?

Nu we in Rotterdam veel subsidieprogramma’s, waaronder de Digideal010, hebben lopen lijkt het een goed moment om dé specialist op dit gebied, Prof. Dr. Mr. Silvia Evers van de Universiteit van Maastricht, uit te nodigen een online workshop/college mini-HTA te geven. Health Technology Assessment (HTA) is de systematische evaluatie van de eigenschappen en effecten van een gezondheidstechnologie, waarbij de directe en beoogde effecten van deze technologie worden gemeten.

In de workshop/college mini-HTA geeft Prof. Dr. Mr. Silvia Evers praktische handvatten om eHealth beter in te bedden in de dagelijkse bedrijfsvoering en te verankeren in de visie en strategie. Hoe vertaal je je eHealth interventie naar effect in de breedste zin van het woord. Een must voor iedereen die bezig is met innovatie en het implementeren van eHealth oplossingen.

Praktisch

  • Data: 24 juni 2021 08.00 – 10.00 uur
  • Locatie: Online
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelding: Klik hier om te registeren voor de kennissessie.

Een ander evenement bijwonen?

Evenementen die interessant (kunnen) zijn voor de partners van Gezond010, delen wij regelmatig via onze eigen Evenementen-pagina.