Op woensdag 11 december a.s. krijgt een gezond en vitaal Rotterdam een nieuwe impuls. Wethouder Sven de Langen én partners in de stad presenteren Gezond010: het akkoord voorafgaand aan het congres Health, Food en Technology in het World Trade Center.

De afgelopen maanden is er samen met meer dan 50 andere partners gewerkt aan de nieuwe ambities voor Gezond010: Het Akkoord. Want een gezonde omgeving, een preventieve wijkinfrastructuur, gezond gedrag en een gezonde basis is voor alle Rotterdammers belangrijk. Gezondheid is immers niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Programma
  • 8.00 uur: start met gezond ontbijt
  • 8.30 uur: presentatie “Gezond010: Het Akkoord”
  • 9.15 uur: afsluiting en inloop congres Health, Food & Technology
Meer informatie

Wil je aanwezig zijn bij de presentatie? Stuur dan een mail naar gezond010mo@rotterdam.nl.

Na de bijeenkomst kunt u naar het congres Health, Food & Technology. Tijdens dit congres hoor je alles over nieuwe (technologische) ontwikkelingen en kansen om voeding, zorg en gezondheid te verbinden. Het congres brengt innovators uit voeding, zorg en IT samen. Kijk hier voor meer informatie over het congres Health, Food & Technology. De gemeente Rotterdam heeft hiervoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 november.