Illustratief: bureau van een arts

eHealth, digitale gezondheidszorg en -preventie, is een hot topic en lijkt een oplossing om de druk op de zorg te verlichten. Maar geldt dat wel voor iedereen? Hoe zorgen we ervoor dat eHealth stimuleert en gezondheidsverschillen niet vergroot maar juist verkleint? En wat kunnen we samen doen in Nederland om de samenwerking te versterken? Je komt erachter op maandag 29 november tijdens het symposium eHealth en kwetsbare groepen.

Programma

Het RIVM, het Nivel, en CEPHIR organiseren samen een middagsymposium over het thema eHealth en kwetsbare groepen. De wetenschap en de praktijk presenteren hoe het veld ervoor staat met betrekking tot hoe inclusief eHealth-toepassingen in Nederland zijn en waar de kansen voor verbetering liggen. Via pitches van jonge onderzoekers, praktijkverhalen, een interactieve paneldiscussie en een afsluitende borrel wordt kennis gedeeld en nieuwe connecties gelegd om dit vakgebied te versterken. Kijk hier voor het uitgebreide programma.

Praktisch

  • Datum: maandag 29 november
  • Begintijd: 14.30 uur
  • Locatie: Het Nieuwe Instituut (Rotterdam) en online
  • Kosten: deelname is gratis
  • Aanmelding: meld u nu aan via deze link of de reserveerknop.

Aanmelden kan t/m woensdag 24 november voor fysieke deelname en t/m zaterdag 27 november voor online deelname. Let op: In het Nieuwe Instituut in Rotterdam is plek voor 100 deelnemers, het symposium is ook online te volgen (link volgt na aanmelding).

Een ander evenement bijwonen?

Evenementen die interessant (kunnen) zijn voor de partners van Gezond010, delen wij regelmatig via onze eigen evenementenpagina.