Zorg van Nu organiseert samen met KBO-PCOB en regionale partners op 10 locaties in het land TeaHealth-bijeenkomsten. Een gratis High Tea met lekkere sandwiches en leuke, laagdrempelige uitleg over eHealth. Tijdens deze bijeenkomst op 20 november staat kennismaking met de digitale mogelijkheden voor gezondheid, veiligheid en comfort in en om het huis centraal.

Met digitale toepassingen in de zorg (eHealth) kunt u zelf aan uw eigen gezondheid werken. Waar u vroeger lang in de wachtkamer van de dokter moest zitten, kunt u nu met deze toepassingen al heel veel zelf. Denk hierbij aan het zelf meten van de bloeddruk of het maken van een hartfilmpje. Ook zijn er veel apps die ondersteuning thuis kunnen bieden. Met een voedingsdagboek en een stappenteller houdt u bijvoorbeeld grip op uw eigen gewicht en vitaliteit.

U bent van harte welkom tijdens deze TeaHealth-bijeenkomst, waar u zelf met uw tablet of smartphone aan de slag gaat met eHealth. Bent u iemand die digitaalvaardig is en vindt u het leuk om anderen te helpen? Kom dan zeker langs bij TeaHealth. We geven graag aanvullende informatie zodat u zelf een TeaHealth kunt organiseren in uw regio.

De TeaHealth is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Als u graag taarten of koekjes bakt, dan bent u van harte uitgenodigd om deze mee te nemen tijdens de TeaHealth. Graag zien wij u op woensdag 20 november in Zorg van NU Rotterdam.