Tijdens de Nationale eHealthweek laat Zorg van Nu Rotterdam u kennismaken met de digitale toepassingen in de zorg. Met eHealth kunt u zelf aan uw eigen gezondheid werken.

Waar u vroeger lang in de wachtkamer van de dokter moest zitten, kunt u nu met deze toepassingen al heel veel zelf. Denk hierbij aan het zelf meten van de bloeddruk of het maken van een hartfilmpje. Ook zijn er veel apps die ondersteuning thuis kunnen bieden. Met een voedingsdagboek en een stappenteller houdt u bijvoorbeeld grip op uw eigen gewicht en vitaliteit.

U bent van harte welkom tijdens deze TeaHealth-bijeenkomst. Een gratis High Tea met lekkere sandwiches en leuke, laagdrempelige uitleg over eHealth. U gaat zelf met uw tablet of smartphone aan de slag met eHealth. Bent u iemand die digitaalvaardig is en vindt u het leuk om anderen te helpen? Kom dan zeker langs bij Teahealth. We geven graag aanvullende informatie zodat u zelf een TeaHealth kunt organiseren in uw regio.

De TeaHealth is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Als u graag taarten of koekjes bakt, dan bent u van harte uitgenodigd om deze mee te nemen tijdens de TeaHealth. Graag zien wij u op dinsdag 28 januari in Zorg van Nu Rotterdam.