Zorg van Nu Rotterdam organiseert op dinsdag 10 december een TeaHealth-kersteditie. Wist u dat een slimme zorgoplossing een heel nuttig en fijn cadeau is om onder de kerstboom te leggen voor een dierbare? Wij inspireren en informeren u graag.

Met digitale toepassingen in de zorg (eHealth) kunt u zelf aan uw eigen gezondheid werken. Waar u vroeger lang in de wachtkamer van de dokter moest zitten, kunt u nu met deze toepassingen al heel veel zelf. Denk hierbij aan het zelf meten van de bloeddruk of het maken van een hartfilmpje. Ook zijn er veel apps die ondersteuning thuis kunnen bieden. Met een voedingsdagboek en een stappenteller houdt u bijvoorbeeld grip op uw eigen gewicht en vitaliteit.

Een gratis bijeenkomst met lekkernijen en leuke, laagdrempelige uitleg over eHealth. Tijdens deze bijeenkomst staat kennismaking met de digitale mogelijkheden voor gezondheid, veiligheid en comfort in en om het huis centraal.

U bent van harte welkom tijdens deze bijeenkomst, waar u zelf met uw tablet of smartphone aan de slag gaat met eHealth.

De eHealth onder de Kerstboom bijeenkomst is gratis, goed bereikbaar maar de plaatsen zijn beperkt. Als u graag taarten of koekjes bakt, dan bent u van harte uitgenodigd om deze mee te nemen tijdens de TeaHealth.

Graag zien wij u op dinsdag 10 december om 13:30 uur in Zorg van Nu Rotterdam- Havenpolikliniek.