Gezond010.nl is de toegangspoort tot informatie over Gezond010. Een netwerk van de gemeente en stedelijke partners die samen zorgen voor meer gezondheid en vitaliteit voor alle Rotterdammers.

Van deze informatie mag u het volgende verwachten:
• de informatie is correct en actueel
• teksten en beeldmateriaal zijn nooit kwetsend, stuitend of discriminerend van aard
• teksten zijn begrijpelijk

Fouten of onvolledige informatie
We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Laat ons dit dan weten via het digitale contactformulier, wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site daarmee te verbeteren.

Privacy en cookies
Gezond010 maakt gebruikt van cookies om haar website te analyseren en te verbeteren. Uit bezoek aan gezond010.nl verkregen informatie wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken.

Auteursrecht
Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. De gemeente behoudt zich het auteursrecht voor van informatie op gezond010.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken, neem dan contact met ons op via het digitale contactformulier.

Toegankelijkheid
De gemeente Rotterdam vindt een goede digitale dienstverlening belangrijk. Daarom willen we onze website voor iedereen toegankelijk maken. Er wordt doorlopend aan de site gewerkt om de toegankelijkheid verder te verbeteren.