Wil je meer weten over het verkrijgen van financiering voor jouw innovatie? Ben je op zoek naar tips over implementatie? Of wil je graag in contact komen met zorgorganisaties? Als zorginnovator kan het soms lastig zijn om in contact te komen met de juiste partijen. Om jou een duwtje in de goede richting te geven organiseren Zorg voor innoveren en Zorginnovatie.nl voor de tweede keer hét matchingevent voor zorginnovatoren.

Wat is het matchingevent?

Tijdens het matchingevent kom je als zorginnovator in contact met relevante organisaties die jou kunnen helpen met de (door)ontwikkeling van jouw innovatie. Je gaat met elkaar om de tafel om deze innovaties verder op weg te helpen. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Kortom, een event vol waardevolle kennisuitwisseling, het leggen van relevante contacten en wie weet mooie nieuwe samenwerkingen in de toekomst.

Voor wie is het matchingevent bedoeld?

Dit matchingevent is bedoeld voor zorginnovatoren die hun innovatie aan het (door)ontwikkelen zijn en op zoek zijn naar tips en adviezen. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als financieringsmogelijkheden, samenwerking met zorgorganisaties en implementatievraagstukken. Let op: dit evenement is alleen bedoeld voor zorginnovatoren. Andere beroepen worden uitgesloten van deelname. Per organisatie kan er één persoon deelnemen aan het event.

Meer informatie vind je op Matchingevent voor zorginnovatoren: meld je aan! | Zorginnovatie