Gezond10 partner HollandFit nodigt je uit voor het online Vitality Event 2024 met als thema: Op naar Duurzame Loopbanen. Professor Beatrice van der Heijden, Hoogleraar en hoofd Strategisch HRM aan de Radboud Universiteit en Bonny de Vries, Lead Health bij Transavia nemen jullie mee in diverse vraagstukken.

Wat?

Tijdens dit event ontdek je wat de relatie is tussen effectief leiderschap en duurzame inzetbaarheid. Verken samen met experts uit de wetenschap en praktijk en vakgenoten, wat de invloed van leiderschap is op medewerkerstevredenheid en employability. Ook staan we stil bij de competenties die nodig zijn voor leidinggevenden én wat de succesfactoren van vitaliteitsprogramma’s zijn.

Voor wie?

Het event is voor HR-professionals en leidinggevenden van organisaties die willen uitblinken in het aantrekken, behouden en ontwikkelen van medewerkers en hun potentieel.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 12 maart 2024
Tijdstip: 11:00 tot 12:30
Kosten deelname: Gratis

Op naar Duurzame Loopbanen

Het proactief en gericht agenderen van duurzame inzetbaarheid als onderdeel van de strategie is in 2024 normaal geworden. Vooral gezien de hevige ‘war for talent’. Investeren in welzijn, ontwikkeling en tevredenheid van medewerkers is essentieel om de talenten en ervaren krachten aan te trekken en te behouden. Aantrekkelijk werkgeverschap vereist leidinggevenden als (mede) regisseur van deze koers.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kijk je op hollandfit.nl/vitality-event-maart-2024/