Op donderdag 7 april is de Wandel Tijdens Je Werkdag (WTJW), een dag die in het teken staat van wandelen tijdens je werk. Bij de opening in Rotterdam lanceren we drie speciale Weeting (Walk your Meeting) routes in het Rotterdam Central District.

De WTJW is een initiatief van Wandelnet en wordt dit jaar in Rotterdam geopend. Samen met partners in Rotterdam Central District werken we vanuit Gezond010 en Rotterdam Loopt! aan mooie werkwandelroutes in het centrum.

Walk your Meetings

Tijdens de feestelijke opening van de WTJW door onder andere de wethouder worden drie speciale Weeting (Walk your Meeting) routes geïntroduceerd in het Rotterdam Central District. Wandelingen van maximaal 45 minuten die je eenvoudig kunt lopen tijdens een overleg. Twee daarvan zijn ook rolstoeltoegankelijk. Routes in het levendige centrum die toch rustiger genoeg zijn om te overleggen. Ook leuk om dan met een collega of relatie bij het Centraal Station te starten. Beter toch dan online?​

Programma

13.00 uur: officiële lancering
Tijdens de officiële lancering leer je hoe jij van een weeting een succes maakt. Werkgevers uit het gebied vertellen waarom zij wandelen tijdens werk stimuleren. En wethouder Judith Bokhove geeft het startsignaal en geeft het wandelstokje door.

13.30 uur: kick-off en wandeling weetingroutes
Met werkend Rotterdam gaan we voor het eerst de drie weetingroutes wandelen. De routes eindigen bij drie iconische plekken in Rotterdam Central District: in het Groothandelsgebouw, in Delftse Poort en bij Laatbloeien aan de Hofpleinfontein. Daar word je getrakteerd op een drankje en een hapje.

Praktisch

  • Datum: donderdag 7 april
  • Locatie: Stationsplein, Rotterdam
  • Tijd: 13:00 – 14.15 uur
  • Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

Meer weten?

Voor meer informatie of vragen over de WTJW, de Ommetje Challenge, weetings of Rotterdam Loopt kun je terecht bij Brigit van Son (be.vanson@rotterdam.nl of 06-39012756).

Een ander evenement bijwonen?

Evenementen die interessant (kunnen) zijn voor de partners van Gezond010, delen wij regelmatig via onze eigen evenementenpagina.