Mondkapjes, citroen en medicijnen. Illlustratie bij event Werkplaatsenfestival Kennis en Corona. Bron: Pexels.com

Een jaar geleden zijn we overvallen door het coronavirus, een pandemie die de wereld nog steeds op zijn kop zet. Niets was meer zoals het was en alles moest anders. De opgaven waren enorm en de kennislacune was groot en breed. In Rotterdam kon door de bestaande kennisinfrastructuur zeer snel gewerkt worden aan nieuwe kennis, kennis worden uitgewisseld én ingezet bij beleid.

In deze gezamenlijke bijeenkomst ‘Kennis en Corona’ maken we nu, na één jaar corona, de tussenbalans op. Wat weten we nu, wat weten we nog niet en waar moeten we in de toekomst aan werken?

Programma

Met een afwisselend programma van discussies en presentaties willen we met elkaar nadenken welke grote opgaven én kennisleemtes er zijn. En hoe de Rotterdamse kennisinfrastructuur daarbij kan helpen. We voeren de discussie zowel plenair in Studio Kennis als in parallelsessies op thema’s als: Veerkracht, Gedrag, Economie, Jongeren, Kwetsbaarheid, Welbevinden en meer.

Dus: Bent u beleidsmedewerker, directeur of onderzoeker en gaat handelen o.b.v. kennis u aan het hart, zet dan de datum alvast in uw agenda. Via de reserveerlink kunt u het programma bekijken en u aanmelden voor de verschillende parallelsessies.

Een ander evenement bijwonen?

Evenementen die interessant (kunnen) zijn voor de partners van Gezond010, delen wij regelmatig via onze eigen Evenementen-pagina.