Tinybot Tessa, een eHealth-toepassing

Deze zomer wordt Rotterdam 100 eHealth experts rijker! De Rotterdam eHealth Academy Summerschool neemt je met een reeks energieke masterclasses in vier dagen mee in de wereld van eHealth. Topsprekers en ervaringsdeskundigen, een interactief programma en kennis en vaardigheden die je gelijk in de praktijk kunt toepassen.

Het doel van de Summerschool is om zorgprofessionals kennis en inzicht over zorginnovaties, eHealth en nieuwe manieren van werken in de zorg te leren om daarmee innovaties te stimuleren. Een belangrijk onderdeel is ‘Design Thinking’, een vernieuwende denkwijze om tot nieuwe oplossingsrichtingen te komen voor knelpunten en verbeteringen in de dagelijkse praktijk.

Programma

Het programma is geschikt voor eerstelijns zorgverleners, beleidsmedewerkers/beleidsmakers van zorginstellingen, tweedelijns zorgverleners die in de zorgketen werken en innovatiemanagers bij zorg- en welzijnsorganisaties. De Rotterdam eHealth Academy Summerschool biedt een interessant en uitgebreid programma voor zorgprofessionals die willen leren innoveren. In vier dagen worden vier thema’s behandeld:

  •  eHealth en innovatie in de zorg
  •  Vaardigheden van de 21ste eeuw
  •  Digitale vaardigheden
  •  Team dynamica en interprofessioneel samenwerken
Data

De masterclasses vinden plaats op 22 augustus, 23 augustus, 5 september en 6 september, vanaf 13:00 uur in Havenue (voormalig Havenziekenhuis) te Rotterdam.

 

Kijk voor meer informatie en het programma van de Summerschool op de website van de Rotterdam eHealth Academy.