Twee handen die elkaar een 'boks' geven. Gekozen headerfoto van het symposium over Armoede van de Hogeschool Rotterdam.

Armoede kan iedereen treffen en brengt veel schaamte en stress met zich mee. De vraag is dan ook: hoe krijgen (sociaal) professionals en ook vrijwilligers hen vroegtijdig in beeld en waar start je met de ondersteuning? Kom het te weten tijdens het symposium over armoede op 17 oktober.

Het symposium over armoede is bedoeld voor studenten, docenten en mensen uit het werkveld in het sociale domein en wordt georganiseerd door de Werkplaats Sociaal Domein Zuid Holland Zuid, Kenniscentrum Talentontwikkeling van Hogeschool Rotterdam en het lectoraat Dynamiek van de stad van Hogeschool InHolland.

Interactief programma

  •  Welkomstwoord van wethouder Enes Yigit (Armoedebestrijding, Schuldhulpverlening & Taal, gemeente Rotterdam)
  • Interactieve introductie door dagvoorzitters Elizabeth van Twist (Werkplaats Sociaal Domein) en Leonie le Sage (Hogeschool Rotterdam) rond de vraag ‘ Wie heb je in beeld?’
  • Filmportretten ERISGENOEG met nagesprek door Pim Giel (filmmaker), Miranda Blom en John van Bruggen (ervaringsdeskundigen)
  • Workshops (keuze uit zeven workshops, zie hieronder)
  • Wie heb je beter in beeld gekregen? (terugkoppeling workshops, interactie met zaal)
  • Afsluiting door Mariëtte Lusse (lector armoede Hogeschool Rotterdam)

Aanmelden

Meld je aan via de button. Het symposium vindt plaats op 17 oktober van 9.30 – 12.30 uur (inloop 9 uur) in het Atrium van Hogeschool Rotterdam, Museumpark 40. De organisatie is in handen van de Hogeschool Rotterdam.

Een ander evenement bijwonen?

Evenementen die interessant (kunnen) zijn voor de partners van Gezond010, delen wij regelmatig via onze eigen evenementenpagina.