Na de succesvolle sessie van Gezond010 en de break-outsessie over ‘Werk & Gezondheid 2030’ op 10 december organiseren we op dinsdag 2 februari 2021 de volgende digitale sessie van de satelliet Vitale Werkvloer. Daar praten we door over twee thema’s: de ‘gezondheidsambassadeur’ en ‘corona, 2021 voorbij’.

Wij willen dit doen met een gevarieerde aanpak door het bij elkaar brengen van wetenschap, beleid en vooral ook praktijk. Vier Rotterdamse werkgevers leveren een bijdrage vanuit hun eigen praktijk als basis voor deze twee discussies.

Programma

  1. Opening en korte introductie
  2. De gezondheidsambassadeur, door Ewout IJsselstein van Politie Rotterdam
  3. Corona, 2021 voorbij, door Anneke Peters (RET), Annemarie Voogd (ECT) en Karin de Jager (Gemeente Rotterdam)
  4. Afsluiting en vervolgafspraken

Tijdens de sessies gaan de deelnemers uiteen in break-outsessies om in kleinere groepen verder te praten.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor werkgevers en HR-professionals die aan de hand van concrete ervaringen van collega-werkgevers die enerzijds ervaringen willen uitwisselen en anderzijds willen meewerken aan een gezonder Rotterdam.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar piet.vessies@allesisgezondheid.nl. Daarna wordt een inlog-link voor Microsoft-teams als bevestiging wordt toegestuurd.

Een ander evenement bijwonen?

Evenementen die interessant (kunnen) zijn voor de partners van Gezond010, delen wij regelmatig via onze eigen Evenementen-pagina.