Op zaterdag 13 mei verandert Rotterdam even in New York tijdens de New York Mini Marathon. Deelnemers uit Rotterdam en omgeving rennen of wandelen langs de highlights van 010! Wil jij je verbinden aan dit gezonde sportevenement? Het doel: mensen op een laagdrempelige manier in beweging brengen en samen geld ophalen voor onderzoek naar diabetes.

Het event steunen

Als organisatie kan je op verschillende manieren zichtbaar zijn en helpen. O.a. Fitbit, Wild Alp, Ekomenu en de Euromast zijn al als partner verbonden aan het event. Misschien komen we met 1 van onze routes ook wel langs jullie kantoor!

Jullie organisatie kan meedoen door:
– Sponsor te worden. Er zijn verschillende mogelijkheden, voor elk type organisatie hebben we een passend aanbod.
– Materialen op de route of op het terrein te sponsoren.
– Jullie netwerk in te zetten om meer zichtbaarheid te creëren voor het event.
– Mee te doen als team.

Kijk op newyorkminimarathon.nl voor de mogelijkheden of neem contact op via info@newyorkminimarathon.nl

Gezonde businessclub

Je kunt je ook aansluiten bij de Gezonde Businessclub van het Diabetes Fonds. Daarmee kan je zowel meedoen aan de NYMM, als aan andere gezonde activiteiten van en met de partners van de businessclub.

Over de New York Mini Marathon

De start van de NYMM is op de Kop van Zuid. Pal voor Hotel New York met uitzicht op de Euromast. Deelnemers rennen door de Maastunnel, lopen over de imposante Erasmusbrug en genieten van een optreden van Lee Towers. Meer informatie over het programma en het event vind je op de website. De deelnemers van de NYMM krijgen van tevoren voedingstips van onze (sport)diëtist. En op het terrein staan foodtrucks met een gezond aanbod. Het gaat niet om winnen, maar om meedoen en lekker in beweging zijn.

Een ander evenement bijwonen?

Evenementen die interessant (kunnen) zijn voor de partners van Gezond010, delen wij regelmatig via onze eigen evenementenpagina.