Banner van het LSH010 Ontbijt over circulaire zorg op 10 maart 2022.

Wist u dat de zorgsector verantwoordelijk is voor 7% van de landelijke CO2 uitstoot? En dat ruim 30% van het afval dat een ziekenhuis produceert, uit operatiekamers komt? Tijdens het LSH010 ontbijt op 10 maart inspireren we u graag met diverse mooie voorbeelden van circulaire zorg uit de regio.

Programma

Uiteraard kunt u zelf ook aan de slag en de duurzaamheid van uw organisatie onder de loep nemen: hoe groen en duurzaam is uw organisatie? Bij het LSH010 Ontbijt sluiten diverse interessante sprekers aan. Zoals dr. Nicole Hunfeld, projectleider duurzaamheid van het Erasmus MC, Arno Bonte, wethouder duurzaamheid in Rotterdam en Sabine Biesheuvel, directeur van BlueCity. Er vinden ook twee smart sessies plaats:

  1. Maasstad Ziekenhuis: Herbruikbare polypropyleen verpakkingsdoeken
  2. Hogeschool Rotterdam: leg maatschappelijke vraagstukken bij onze studenten neer

Klik hier om het volledige programma te bekijken. Uiteraard kunt u ook weer uw online profiel aanmaken en 1 op 1 meetings inplannen (deze keer gedurende 7 dagen).

Praktisch

Het LSH010 ontbijt vindt virtueel plaats voor de deelnemers. De sprekers presenteren live vanuit de Rotterdam Science Tower!

  • Datum: donderdag 10 maart 2022
  • Locatie: online
  • Tijd plenaire sessie: 8.00 – 9.00
  • Smart sessies: 09.15 – 10.15
  • 1 op 1 sessies: 10 maart t/m 18 maart

Een ander evenement bijwonen?

Evenementen die interessant (kunnen) zijn voor de partners van Gezond010, delen wij regelmatig via onze eigen evenementenpagina.