Banner van Rotterdams eHealth Ontbijt

In samenwerking met Stichting Rotterdam eHealth Agenda (REHA) organiseert de gemeente Rotterdam op 10 februari het jaarlijkse Rotterdams eHealth Ontbijt. Het ontbijt is bedoeld om kennis te delen over actuele ontwikkelingen en toepassingen rond eHealth in Rotterdam.

Programma

Het ontbijt wordt geopend door Christine Eskes, Wethouder Volksgezondheid, Zorg, Ouderen en Sport bij Gemeente Rotterdam. Tevens heeft zij een verassing in petto. Jan Pons (Rotterdam eHealth Agenda) bespreekt daarna tijdens de eHealth Talkshow met partners uit de stad de Transitieopgaven waarvoor we in 010 staan op het gebied van Arbeidsmarkt van Zorgprofessionals, Preventie en gezondheid, Samenwerking in de Wijk en Technologie. Verder laten Martine Frentz (Tzorg) en Joost Hermanns (Compaan) zien wat zij al – met steun van de DigiDeal010 – hebben ontwikkeld op het gebied van eHealth (waarmee inmiddels al 400 cliënten van TZorg werken!) voor 010.

Tot slot wordt de regionale winnaar van de Nationale Zorginnovatieprijs 2022 bekend gemaakt door David de Glint (Medical Delta). En hoe gaat het inmiddels met Patrick van Luijk van BioCheck, de regionale winnaar uit 2019?

Rotterdamse eHealth week

Het Rotterdams eHealth Ontbijt is onderdeel van de Rotterdamse eHealth week. Wil jij meer weten wie wat doet in Rotterdam op het gebied van eHealth tijdens de Rotterdamse eHealth Week van 7 tot en met 11 februari? Kijk dan eens op de website van de Rotterdam eHealth Agenda.

Praktisch

Een ander evenement bijwonen?

Evenementen die interessant (kunnen) zijn voor de partners van Gezond010, delen wij regelmatig via onze eigen evenementenpagina.