Banner met vrouw tegen paarse achtergrond met de tekst 'The science of Wellbeing'

Twee keer per jaar organiseert HollandFit een Vitality Event. Een online event met onderwerpen rondom duurzame inzetbaarheid. HollandFit gaat met experts uit het werkveld in gesprek over diverse thema’s in het kader van vitaal werkgeverschap.

Welke werkdoelen maken ons (on)gelukkig en waarom? Waarom houdt ons brein ons continu voor de gek? Wat kunnen we doen om werkgeluk te vergroten? En wat kunnen HR-managers hierin betekenen? Deze vragen staan centraal in deze interactieve Webinar. Met behulp van wetenschappelijke inzichten onderzoeken Cristel van de Ven en Erik Steenbakkers verschillende strategieën om werkgeluk te verbeteren en betekenisvol werk te creëren. Daarnaast wordt de WOOP-techniek geïntroduceerd, die helpt bij het omzetten van goede voornemens in concrete acties. Verrijk jezelf met kennis, inzicht en laat je inspireren om de juiste (vervolg)stappen te zetten! Het event duurt maximaal 1 uur.

Voor wie?

  • Organisaties die actief willen werken aan hun duurzaam inzetbaarheidsbeleid.
  • Iedereen die zich binnen de organisatie bezighoudt met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid (DI).
  • Iedereen die zich wilt laten inspireren op het gebied van DI & vitaliteit.

Sprekers

  • Cristel van de Ven, Beleid- en organisatiewetenschapper

Cristel van de Ven onderzoekt, schrijft en adviseert organisaties over werk van betekenis. Thema’s als ondernemerschap, werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, dialoog, maatwerk en leiderschap komen hierbij aan bod. Cristel geeft lezingen, doceert bij verschillende universiteiten en business schools en begeleidt strategische sessies van managementteams. Naast directeur-eigenaar Factor Vijf BV is ze lid van de SER namens Netwerk Zelfstandig Ondernemers. Verder is ze voorzitter Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN), voorzitter Raad van Toezicht Blik op Werk en voorzitter Raad van Toezicht Kennisplatform CROW

  • Erik Steenbakkers, Directeur HollandFit en host

Erik is nu ruim 5 jaar directeur van HollandFit. Hij heeft meer dan 30 jaar leidinggevende ervaring. O.a. 12 jaar als directeur waarvan 9 jaar in het HR- domein bij de Nederlandse Spoorwegen. Duurzame inzetbaarheid en Employability zijn onderwerpen waar Erik ruimschoots ervaring mee heeft en dat zal je terugzien tijdens het event!

Programma

Interactieve webinar van 1 uur met een opgezet programma.

Praktisch

Locatie: Online

Datum: 15-05-23

Tijd: 11.00 – 12.00 uur

Klik hier om je aan te melden.

Een ander evenement bijwonen?

Evenementen die interessant (kunnen) zijn voor de partners van Gezond010, delen wij regelmatig via onze eigen evenementenpagina.