Professionals met interesse in zorgtechnologie kunnen woensdag 23 januari hun hart ophalen in Rotterdam. Eerst bij het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie, aansluitend tijdens de Rotterdamse eHealth Innovatie Safari.

 

Het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie staat woensdag 23 januari volledig in het teken van eHealth. De Havenpolikliniek zal haar nieuwe zorgconcept voor senioren presenteren, waarin wordt samengewerkt met de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast zullen Erik Gerritsen (secretaris-generaal VWS), Sven de Langen (Rotterdamse wethouder van volksgezondheid, zorg, ouderen en sport) en Medical Delta-voorzitter Ton van der Steen aan het woord komen.

Life Sciences & Health 010

Het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie wordt deze keer georganiseerd door Life Sciences & Health 010, in samenwerking met o.a. Gezond010 en de Rotterdam eHealth Agenda. Professionals in life sciences & health kunnen hier hun netwerk uitbreiden en worden geïnspireerd met best practices en innovaties uit de sector. Het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie vindt vier keer per jaar plaats in de Life Sciences & Health Hub in de Rotterdam Science Tower. De presentatie van een succesvolle case, vooraf te initiëren een-op-een-ontmoetingen én een lekker en gezond ontbijt zijn vaste onderdelen.

Rotterdamse eHealth Innovatie Safari

Direct na afloop van het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie start woensdag 23 januari de Rotterdamse eHealth Innovatie Safari. Deze ontdekkingstocht voert deelnemers langs de Digitale Poli van de Parnassia Groep en Sense Health, Rijndam Revalidatie, de Havenpolikliniek en de Hogeschool Rotterdam.

Nationale eHealthweek 2019

De activiteiten in Rotterdam zijn onderdeel van de nationale eHealthweek 2019, die maandag 21 januari wordt geopend in het Louwman Museum in Den Haag en duurt tot en met 26 januari. De week wordt georganiseerd door ECP | Platform voor de InformatieSamenleving. De ambitie van ECP is eHealth voor iedereen toepasbaar maken door mogelijkheden te demonstreren, kansen te creëren en verbindingen te leggen om gezamenlijk actie te ondernemen.

Meer weten of direct aanmelden voor het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie of de Rotterdamse eHealth Innovatie Safari? Kijk op Lifesciencesandhealth010.nl. Benieuwd naar het laatste eHealth-nieuws en een overzicht van activiteiten in Rotterdam? Ga naar Rotterdamehealthagenda.nl.