Op 20 en 21 juni wordt in Rotterdam het nieuwe Vak Event Groente & Fruit Helden (VEG.) gehouden. VEG. is helemaal gewijd aan versproducten. Bezoekers krijgen inspiratie en praktische tips om gezonde voeding in de praktijk te realiseren. Ook foodservice en zorg- en welzijnsinstellingen zijn van harte welkom. Meld u gratis aan!

Op VEG. draait alles om verse AGF-producten (aardappelen, groente en fruit) en de verhalen erachter. Producten waar telers trots op zijn, ook omdat het soms lef vergt om ze te telen, bereiden en te verkopen. Producten die bij uitstek geschikt zijn binnen een gezond voedingspatroon. En dat maakt VEG. interessant voor foodservice en zorg- en welzijnsinstellingen.

Contacten en inspirerende voorbeelden

Door lekker te eten, met veel verse groenten en fruit, is veel gezondheidswinst te boeken. Patiënten herstellen sneller en cliënten voelen zich beter. In de praktijk is het soms nog zoeken naar mogelijkheden om gezonde voeding te realiseren. Op VEG. ontmoet u groente- en fruitspecialisten die met u meedenken over passende oplossingen binnen uw ziekenhuis, instelling of catering.

In workshops wordt u geïnspireerd door mooie voorbeelden uit het land: gezonde voeding voor ouderen thuis, voor werknemers in bedrijven en voor cliënten en patiënten in zorg- en welzijnsinstellingen. Kortom: reserveer 20 of 21 juni in uw agenda en registreer u voor een gratis bezoek!

Meer informatie en link naar het registratieformulier

Bekijk het voorlopige programma