Partnerevent 5 jaar netwerk gezond010

In 2022 bestaat het Gezond010-netwerk alweer 5 jaar! Graag vieren we dat samen met onze partners. Op donderdag 17 februari trappen we af met een online event. Tijd om uit onze bubbels te komen en elkaar weer te ontmoeten!

Alle partners van Gezond010 zijn welkom bij dit sfeervolle online event.  Het staat in het teken van ‘010 samen gezond!’ en we focussen op jongeren, want hebben zij het niet extra zwaar gehad tijdens deze corona periode?

Programma

  1. Wethouder Christine Eskes van Volksgezondheid, Zorg en Sport en Carina van der Beek, teammanager gezondheid gemeente Rotterdam, vertellen wat de gemeente allemaal doet om ‘dé’ Rotterdammer te stimuleren om gezonder te gaan leven. Wat is er de afgelopen 5 jaar opgebouwd qua Gezond010-netwerk en wat zijn we de komende 5 jaar van plan?
  2. Laat je ook inspireren door professor Semiha Denktas over de laatste inzichten op het gebied van gedragsverandering en nudging in de stad.
  3. Beleidsadviseur Gezondheid en moderator Merlijn Snijders en Gezond010-ambassadeur Patrick van Luijk gaan daarna in gesprek met onder andere Juliette Mattijsen van Gezond010 partner Jongeren voor Gezondheid.
  4. En tot slot volgen nog drie pitches van Gezond010 partners over mentale gezondheid, middelengebruik en groen en gezond.
  5. Daarna kun je in drie sessies nog verder in deze drie onderwerpen duiken en netwerken met de andere gasten.

Bekijk hier het volledige programma.

Praktisch

  • Datum: donderdag 17 februari 2022
  • Begintijd: 9.00 uur, virtueel welkom vanaf 8.45 uur
  • Locatie: online
  • Deelname: gratis
  • Aanmelden: via deze link

1 op 1 meetings: deze zijn op donderdag 17 en vrijdag 18 februari en in de week van 21 t/m 25 februari. Je kunt deze plannen hoe het jou uitkomt.

Een ander evenement bijwonen?

Evenementen die interessant (kunnen) zijn voor de partners van Gezond010, delen wij regelmatig via onze eigen evenementenpagina.