Logo van Lekker Fit!

Iedere ouder wil zijn of haar kind de beste kansen bieden. Ook op het gebied van gezondheid. Kinderen profiteren hun hele leven lang van een gezond lichaam en het kunnen maken van gezonde keuzes. Daarvoor is het programma Lekker Fit! Op woensdag 3 maart vindt weer het jaarlijkse Lekker Fit! Event plaats. Deze keer een digitale editie vanuit het Excelsior Stadion gepresenteerd door Sjoerd van Oortmerssen.

Tijdens het Lekker Fit! Event kan je vanuit je eigen huis luisteren naar inspirerende sprekers. We starten met wethouder Sven de Langen. Liesbeth van Rossum vertelt over de uitdagingen in de wereld van een gezonde leefstijl. Na de actieve pauze, gaan we door met een workshop naar keuze. Kortom, een middag vol inspiratie met sprekers en workshops. Meld je dus nu aan voor het Lekker Fit! Event op woensdag 3 maart!

Programma

  • 14.00 uur Warming up: Digitale inloop; bezoek de Plaza met informatie
  • 14:30 uur Aftrap: Opening met wethouder Sven de Langen
  • 14.45 uur Eerste helft: Liesbeth van Rossum
  • 15:30 uur Actieve Rust: Pitch workshops en actief intermezzo
  • 15.45 uur Tweede helft: Workshop naar keuze
  • 16.30 uur Nabeschouwing: Quiz met mooie prijzen
  • 17.00 uur Derde helft: Chatroulette; netwerken via de digitale snelweg

Workshops

In de Actieve Rust vertellen de workshopleiders kort over de inhoud van hun workshop. Welke workshop je daarna ook kiest, je krijgt zeker nieuwe inzichten. De onderwerpen zijn: het betrekken van kinderen en ouders in de gezonde leefstijl, over stress en ontspanning en tenslotte over opvoedingsvraagstukken. De volledige invulling van de workshops vind je hier.

Aanmelden

Ben je erbij? Meld je meteen aan via deze link. Vragen? Mail dan naar lekkerfitevent@rotterdam.nl.

Een ander evenement bijwonen?

Evenementen die interessant (kunnen) zijn voor de partners van Gezond010, delen wij regelmatig via onze eigen Evenementen-pagina.